Liberalii şi conservatorii cheamă sălăjenii la referendum

Liderii din Sălaj ai Alianţei de Centru Dreapta (ACD) au lansat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, un apel comun prin care îndeamnă populaţia să participe la referendumul din 29 iulie, pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu.
În cadrul întâlnirii, deputatul liberal Mirel Taloş a apreciat că „este un vot pentru stabilitatea României”, în vreme ce boicotarea anunţată de PDL este o adevărată lovitură de stat, ce se mai poate întâlni „numai în democraţiile africane”. „Subiectul comun tuturor celor care vor lua cuvântul astăzi, în această conferinţă de presă, este un apel la participarea la vot a cetăţenilor din judeţul Sălaj, la referendumul de duminică. Considerăm că votul este unul pentru stabilitatea României. (…) Decizia anunţată de PDL de boicotare a referendumului este, într-adevăr, şi acum putem vorbi cu adevărat de o lovitură de stat împotriva democraţiei şi a majorităţii românilor. Numai în democraţiile africane se mai întâmplă, în ziua de astăzi, ca un vot, un referendum să fie boicotat de una din părţi”, a precizat Mirel Taloş.
Mesaje prin care îndemnă populaţia să meargă la referendum au adresat şi preşedintele PNL Sălaj, Radu Căpâlnaşiu, alături de preşedintele filialei judeţene a PC, Mircea Gheţe. „Decizia PDL, de a boicota referendumul, este adevărata lovitură de stat, prin care o minoritate încearcă să-şi impună cu forţa voinţa împotriva unei majorităţi. Este cel mai grav şi iresponsabil gest politic de negare a democraţiei pe care un partid din România l-a făcut în ultimele două decenii. Este un gest disperat, ultima încercare iraţională a lui Băsescu de a se agăţa cu orice preţ de putere. (…) Pe 29 iulie, războiul pe care Traian Băsescu îl duce împotriva românilor şi al României va lua sfârşit. Traian Băsescu şi PD ne anunţă practic de pe acum că nu vor recunoaşte votul a milioane de români şi că vor sfida decizia alegătorilor. Facem un apel la oameni să iasă la vot şi să facă o alegere pentru ei şi viitorul lor. Dacă oamenii nu ies la vot atunci vorbeşte minoritatea, înseamnă că o minoritate va decide în locul majorităţii”, a afirmat Radu Căpâlnaşiu.
De asemenea, vicepreşedintele PNL Sălaj, Dorel Oros, şi şefa organizaţiei femeilor liberale din judeţ, Rodica Pop Seling, au transmis cetăţenilor să se prezinte duminică la vot. „Este nevoie ca noi, femeile din România, să luptăm şi să dăm un vot pentru restabilirea statului şi democraţiei în România. Să dăm un vot pentru recâştigarea drepturilor pierdute de către mame şi de către fraţii, părinţii sau copiii noştri. Avem o singură soluţie, să participăm la referendum şi să votăm. În acest fel noi vom decide care va fi soarta României pentru următorii ani, vom decide în special viitorul copiilor noştri”, a conchis preşedinte OFL Sălaj.

9 Thoughts to “Liberalii şi conservatorii cheamă sălăjenii la referendum”

  1. Anonim

    DIRECTORUL DEMIS VAIDA BELLA NU APARE LA CONFERINTE VA E RUSINE DE EL

  2. Anonim

    DUPA REFERENDUM II REZOLVATI CONCURS LA APIA , NO SA TE MAI VOTEZ NICI ODATA MIRELUS

    1. george

      Bine faci, ca oricum nu merita sa mai fie ales. La cate a promis si nu a facut, ar trebui sa ii fie rusine sa mai deschida gura in public.

  3. Anonim

    MAI RADUCULE CRED CA BASESCU TE-A FACUT MARE PRIMAR ESTI JALNIC

  4. Anonim

    SUNT PNL DAR DUMINICA NU MA DUC LA VOT

  5. priki

    cine nu vine la vot sa stea drecu acasa si o sa ajunga sa moara de foame cu basescu presedinte.doar noi romanii suntem asa prosti si ne lasam manipulati de un betiv si niste idioti ce conduc pdl-salaj

  6. Anonim

    oros,du-te la taranisti si mai lasa-ne,ne-am saturat de tine si de mirelus.

    1. george

      satui ca de mere padurete si de mirel talos si de altii ca el. satui de promisiuni neonorate si de vorbe goale.

  7. nicu

    DACA IN TOAMNA LA ALEGERI NU ADUCETI OAMENI NOI ,O SA AVETI DE PIERDUT PE TERMEN LUNG.LOIALITATEA CELOR VECHI SE VA VEDEA ATUNCI CAND ACESTIA VOR TREBUI SA-I SPRIJINE PE CEI NOI IN ALEGERI,DESII NU CRED ACEST LUCRU, SA PARTICIPAM LA VOT INDIFERENT CU CINE VOM VOTA.

Leave a Comment